Mijn lijst met blogs

vrijdag 20 augustus 2010

Nog even wachten.

Nog even wachten eer er hier een pup rondloopt.

Gisteren hebben we het besluit genomen de pup een paar maandjes uit te stellen, niet meer dan een paar maandjes!!!!
Ongeveer begin november krijgen we 1 a 2 maal een honden logé.  Begin volgend jaar worden we grootouders voor de eerste keer.Dat laatste is de grootste reden.
De logeés betekent minder aandacht en toch meer schipperen tussen de honden. Niet omdat de grote de puppie wat aandoet, dat zit er zeker niet in, maar toch een klein ras pup, twee volwassen herders...nee, nee, ik wil graag van deze, onze laatste pup, genieten zonder schipperen.
Ook zou het betekenen dat we niet samen naar ons kleinkind kunnen kijken, zouden  we appart van elkaar moeten doen....kan een pup toch niet een dag alleen laten. Dat kunnen de grote wel, al doen we  het dan bij uitzondering.

Eind november is de winner, daar kan ik de laatste spulletjes voor de pup halen, bijvoorbeeld een halsbandje, We hebben ze in vele soorten en maten, maar dat maatje....nee, dat hebben we niet in voorraad.
Een vachie in de bench, speeltjes voor de pup. Want ja, een speeltje voor een belg is toch iets groter.....

Ja, het is best lang wachten tot volgend jaar, zeker als je al zo dichtbij zit. Maar het is niet onze eerste pup en we hebben een prachthond hier lopen....eh liggen!!!
Het hondenkussen, half formaat van Quilke, zelfde kleur,  is ook al aanwezig.....(LOL).

Nu gaan we opschieten, op naar SAIL!!!!

Groejtes Nanda.

donderdag 19 augustus 2010

De herfst begint al aardig op gang te komen.

Het is nog augustus, maar de herfst tekent zich al duidelik af..
Zo ook bij ons in het park.
Er is een paadje, met groothoefblad meen ik, daar zijn de bladeren wel op hun grootst.
Quilke heb ik er even bijgezet, voordat ik de foto nam:
Wat lijkt hij zo klein, terwijl hij echt wel aardig aan de maat is. Dit is nog één van de weinig groene planten in het wilde gedeelte van het park. De rest is al aan het verdorren en/of uitschieten.
Ongeveer 1 september wordt het hele wilde gedeelte weer kaal gemaaid. Maar volgend jaar komt alles weer omhoog.

Hier aan het eind van de flat was een Aula. Die is inmiddels leeg  en staat op de lijst om binnen een paar jaar afgebroken te worden. Ondertussen zitten er een stel kunstenaars in.
Villa Beehive.
De achterzijde, met die zwarte schildering is door de jongens ontworpen en op geschilderd, zonder afplakken!!! recht uit de hand. Ik heb met bewondering steeds staan kijken als ze bezig waren.

Vond gisteren nog een oude foto van Kyra, de poes van mijn dochter die hier logeerde.
Een zeer bescheiden poes....Sinds Arista weer weg is, merk ik wel dat Quilke veel meer in mijn nabijheid is, dan daarvoor. Nou is dat natuurlijk best normaal voor een herder en zeker als je veel met hem bezig bent.
Dus "vind ik" (LOL)!!! dat hij een kameraadje moet hebben. Prachtige smoes he??
 De "bestelling is al enige maanden geleden geplaatst, ik verwacht, hoop, dat ik in de loop van volgende maand een verlossend telefoontje krijg van: er is een pup voor u gereserveerd......

Groetejs Nanda.