Mijn lijst met blogs

vrijdag 20 augustus 2010

Nog even wachten.

Nog even wachten eer er hier een pup rondloopt.

Gisteren hebben we het besluit genomen de pup een paar maandjes uit te stellen, niet meer dan een paar maandjes!!!!
Ongeveer begin november krijgen we 1 a 2 maal een honden logé.  Begin volgend jaar worden we grootouders voor de eerste keer.Dat laatste is de grootste reden.
De logeés betekent minder aandacht en toch meer schipperen tussen de honden. Niet omdat de grote de puppie wat aandoet, dat zit er zeker niet in, maar toch een klein ras pup, twee volwassen herders...nee, nee, ik wil graag van deze, onze laatste pup, genieten zonder schipperen.
Ook zou het betekenen dat we niet samen naar ons kleinkind kunnen kijken, zouden  we appart van elkaar moeten doen....kan een pup toch niet een dag alleen laten. Dat kunnen de grote wel, al doen we  het dan bij uitzondering.

Eind november is de winner, daar kan ik de laatste spulletjes voor de pup halen, bijvoorbeeld een halsbandje, We hebben ze in vele soorten en maten, maar dat maatje....nee, dat hebben we niet in voorraad.
Een vachie in de bench, speeltjes voor de pup. Want ja, een speeltje voor een belg is toch iets groter.....

Ja, het is best lang wachten tot volgend jaar, zeker als je al zo dichtbij zit. Maar het is niet onze eerste pup en we hebben een prachthond hier lopen....eh liggen!!!
Het hondenkussen, half formaat van Quilke, zelfde kleur,  is ook al aanwezig.....(LOL).

Nu gaan we opschieten, op naar SAIL!!!!

Groejtes Nanda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten