Mijn lijst met blogs

donderdag 31 maart 2011

Zoveel plannen!!!!!!!

Van een prachtige lentedag kun je vandaag niet spreken....lekker somber dus ideaal weer om verder te gaan met schilderen in de hal.
Was daar al enige tijd geleden mee begonnen, maar die verf stonk zo lang door, twee weken later rook je het nog. Dus gestaakt.
Deze week nieuwe verf gehaald en nieuwe kleur...(LOL),  en ben nu gisteren begonnen.

Dinsdag is Chiel naar Alkmaar geweest, postzegels wegbrengen voor de veiling en natuurlijk kwam hij weer met vingerhoedjes thuis.
Foto is niet duidelijk, maar toch een beetje te bekijken. Eén dubbele ligt appart voor een vriendin.


Overal komen al de dikke koppen van het rode hoefblad te voorschijn. Dagelijks zie je ze groeien, maar ook het klein hoefblad heeft zich al laten zien in bloei.
Op het balkon staat alles met knoppen voor nieuwe bladeren  en ook de bolletjes deden het goed.


Wat een plaatje he???

Quilke heeft zijn hamster ook even op het balkon gelaten, maar die wou toch liever naar binnen.

Tijger blijft een vreemde kat.
Ik voor haar nu dagelijks 4x per dag met de hand.  Het is niet veel wat ze binnenkrijgt, maar ze doet het er prima op. Ze is nog nooit zo sociaal geweest en ligt zelfs regelmatig op het balkon, iets wat ze jaren niet meer heeft gedaan. Als ik Tijger naast me neem en haar laat eten, staat Quilke met zijn snuit IN het voerbakje, dus neus aan neus, maar Tijger trekt zich er  niets van aan en eet normaal door en Quilke pakt echt niets, zelfs geen voorzichtig likje.
Als ik haar borstel/kam gaat ze te keer als een mager speenvarken, maar krabben en/of bijten doet ze  niet en als ik een ander atribuut moet pakken zoals het nagelknippertje, blijft ze gewoon op het tafeltje liggen, innig tevreden......


Verder heeft het quilten e.d. een tijdje vrijwel stil gestaan, maar op mijn bureau liggen nu allerlei lapjes, bandjes enz.
Wat dat gaat worden? Misschien kun je dat over een week zien, nu alleen de lapjes enz.
Dat is natuurlijk niet het enigste waar ik mee bezig ben...(LOL) Dat zou ook saai zijn, steeds hetzelfde.
Maar eens.....komt er weer iets af.

Groetjes Nanda.