Mijn lijst met blogs

vrijdag 30 april 2010

30 april---Quilke is 3 jaar geworden.

Vandaag, Koninginnedag is ook Quilke zijn verjaardag. Het zou wel leuk zijn, als Willem Alexander op de troon zit, 30 april Koninginnedag blijft. Waarschijnlijk niet, want hij is drie dagen eerder jarig. Ach we wachten maar af.Kreeg vanochtend een paar foto's van één van de broers van Quilke, die Loes, de fokster heeft doorgestuurd van Rami. Het is toch wel duidelijk te zien dat het broers zijn, maar Quilke is "natuurlijk" de leukste, liefste en ja, gewoon onze "belg".!!! (LOL).                                                 

Quilke
                                             
Ami
Afgelopen week heb ik zowaar een quiltje afgemaakt wat ik helemaal op mijn Janomeetje heb gemaakt incl. het doorquilten.

Of er meer op Janomeetje zullen volgen, eigenlijk nog geen idee. Ik heb wel een kerstquiltje, de top, liggen die geptacht is op Janomeetje. Misschien dat ik die ook nog "even" machinaal moet afwerken.

Op het balkon hebben we weer een bakje oostenrijkse geraniums hangen. Ze zijn nog niet echt volop aan het bloeien, maar een closeup heb ik er wel van kunnen maken.

Loes, als je nog even naar het vorige blog gaat, en daar op de foto van de kanarie klikt, zie je er nog veel meer hangen!!! Ja, hij haalt ze altijd binnen, zeker!!!
Ik zou ze er ook niet hangen hoor!!!!
Groetjes Nanda.